Strategieën voor Hoge Limiet Roulette

Strategieen voor Hoge Limiet Roulette - Strategieën voor Hoge Limiet Roulette

Roulette lijkt een willekeurig gokspel waarbij het vooral afhangt van een goede portie geluk of je met een volle beurs de tafel verlaat.

Het is echter meer als beleggen: er zijn verschillende strategieën  waarmee je de risico’s minimaliseert. Dit zijn de beste tips voor hoge limiet roulette.

All-In Roulette Strategie

All-in is een alles of niets strategie waarbij je snel kunt verliezen maar ook snel kunt winnen. Het is absoluut een spannende strategie; je kunt binnen een enkele beurt alles kwijt zijn.

Strategieen voor Hoge Limiet Roulette 1 - Strategieën voor Hoge Limiet Roulette

Voor de echte high rollers geeft het een echte kick. Bij all-in Roulette kan het hard gaan, dus zorg van te voren dat je een maximale winst en verlies voor jezelf bepaalt.

Het doel is zo snel mogelijk je winstbedrag te halen. Dit doe je door (een deel van) je startgeld meteen in te zetten op een enkel nummer met een uitbetaling van 35 op 1.

Zodra je op 2/3 van je beoogde winstbedrag zit, kun je op een 1:1 gaan inzetten, zoals oneven/even en rood/zwart. Deze tactiek geeft je kansen waarbij je hogere winst kunt behalen, maar er staat een hoog risico tegenover.

Martingale Roulette Strategie

Zonder een groot gokbudget kun je deze strategie beter links laten liggen. Met weinig geld is er een groot verliesrisico.

Echter, ervaren high rollers met een lange adem zijn haast verzekerd om uiteindelijk hun verloren geld terug te winnen en in winst om te zetten. Gevoelsmatig lijkt het een groot risico, maar de wiskunde klopt: vroeg of laat maak je winst.

Strategieen voor Hoge Limiet Roulette 2 - Strategieën voor Hoge Limiet Roulette

Het principe is simpel, je zet een bedrag in. Bij verlies verdubbel je je inzet. Blijf dit doen om de verloren inzet goed te maken.

Zolang je genoeg geld hebt, hoef je nooit met verlies naar huis te gaan. Deze strategie werkt goed bij hoge limiet tafels omdat je dan niet zo snel de maximale inzet van het casino overschrijd.

Progressieve Inzet Strategie

Bij deze klassieke strategie zet je steeds 2/3e van je vorige uitbetaling in. 1/3e van je winst zet je telkens weg. Met deze strategie kun je heel lang door blijven spelen, en past het goed om op een corner in te zetten, waarbij je met 4 nummers kunt winnen.

Related posts